REALIZÁCIA výnimočný 4-izbový byt NAD SOKOLOVŇOU / GENEREA Fix & Flip
Bratislava-Staré Mesto

REALIZÁCIA výnimočného 4-izbového bytu NAD SKOKOLOVŇOU v Starom Meste v Bratislave 

Predstavujeme vám náš  projekt kompletnej rekonštrukcie a zmeny dispozície, ktorého výsledkom je výnimočný veľkometrážny 4-izbový byt.

Byt NAD SKOKOLOVŇOU sa nachádza sa v mimoriadne tichej slepej uličke Starého Mesta neďaleko Slavína, Kalvárie a Horského parku s vyslovene rezidenčným charakterom. Bytový dom aj jeho okolie majú neopakovateľné čaro a noblesu typickú pre túto lokalitu. Z historického hľadiska sa kedysi v lokalite vyskytovali vinohrady, ktoré neskôr na- hradili miesta určené pre rekreáciu, zábavu a prechádzky Bratislavčanom, ako na- príklad Ettablisement Bellevue (dnešná Sokolovňa).

Rekonštrukcia bytu NAD SOKOLOVŇOU prebehla na jeseň 2020 a byt bol predaný začiatkom roka 2021.

FOTOGALÉRIA

Samotný dom z 50-tych rokov je dnes zateplený a prebehla aj modernizácia vnútorných priestorov.

Keďže sa v dome nachádza iba pár bytov a k domu prislúcha okolitý pozemok, naokolo vládne príjemná komunitná atmosféra. Bezprostredné okolie domu je úplne tiché a pre domácich je záhrada aj miestom podvečerných stretnutí, čo v prípade tohto prízemného bytu kompenzuje absenciu balkóna či lodžie. Navyše, pozemok prislúchajúci k domu, umožňuje parkovanie „na svojom“, čo je v Starom Meste naozaj veľká výhoda.

Byt samotný poteší veľkorysou podlahovou plochou 98 metrov štvorcových, troma samostatnými izbami, šatníkom a obývačkou spojenou s kuchynskou linkou pre veľkú rodinu. WC je od kúpeľne oddelené. Vnútro bytu prešlo dôkladnou rekonštrukciou, pričom sme sa nechali inšpirovať bohatou históriou okolia. 

Aj z toho dôvodu padlo rozhodnutie pone- chať a maximálnej možnej miere obnoviť pôvodné masívne drevené parkety, zvýrazniť tehlový charakter budovy v rodičovskej spálni, či nechať vyrobiť špeciál- ne umelecké fotokoláže odkazujúce na architektonické dominanty tejto lokality.

Veľký 4-izbový byt v Starom Meste NAD SOKOLOVŇOU je nielen dizajnovo atraktívny, ale má aj množstvo praktických výhod a premyslených detailov. Patrí tam okrem iného napríklad aj vykurovanie a ohrev teplej vody pomocou vlastného plynového kotla, čo je pozitívne z hľadiska možnosti regulácie nákladov.

KOMPLETNÁ REKONŠTRUKCIA V ŠTANDARDE GENEREA

Súčaťou štandardu GENEREA v tomto byte je kompletne vybavená nová kuchynská linka vrátane spotrebičov, ktorým dominuje americká chladnička. V štandarde sú kompletne nové rozvody elektriny a vody, vstupné dvere, interiérové dvere, okná, nové dlažby, obklady, sanita, kompletné svietidlá a veľké množstvo úložného priestoru vo forme vstavaných skríň.

VIDEO
 
 



Páči sa Vám tento byt? Dohodnite si stretnutie.

Prosíme, vyplňte stručný formulár, budeme Vás kontaktovať. Ďakujeme.

Separate email addresses with a comma.

 Ďakujeme za váš záujem

Budeme vás čo najskôr kontaktovať.









REALIZÁCIA 3,5-izbový byt PEKNÁ CESTA / GENEREA Fix & Flip
Bratislava-Krasňany