REALIZÁCIA "BLUMENTÁL" - 3-izbový byt / GENEREA Fix & Flip
Pekná lokalita v širšom centre

Premyslene zrekonštruovaný 3-izbový byt „BLUMENTÁL“  v širšom centre Bratislavy

 

Už názov bytu napovie veľa. Mimoriadne príjemná rezidenčná lokalita širšieho centra mesta, v ktorej bol v minulosti kvetinový trh, je dnes žiadaná tak medzi majiteľmi ako aj nájomcami. Byty sa tu predávajú zriedka a kompletne zrekonštruované ešte zriedkavejšie. Nájdete tu totiž všetko dôležité pre príjemný mestský život a unikátny genius loci. Tehlový bytový dom, v ktorom sa byt nachádza, prešiel kompletnou rekonštrukciou a ponúka vysokú kvalitu bývania vrátane výťahu, nadštandardne širokého schodiska a zrekonštruovaných pivničných priestorov. 

FOTOGALÉRIA

Vzhľadom na výnimočnú lokalitu sme pri tomto byte zvolili nákladnejšiu rekonštrukciu a vyšší štandard zariadenia a kvality. Dizajnovo sme sa pritom nechali inšpirovať históriou aj súčasnosťou lokality, ktorá je predurčená na prémiové mestské bývanie. V 3-izbovom byte "BLUMENTÁL" sme napríklad použili iba drevené podlahy – nové aj repasované parkety, kuchynskú linku na mieru vrátane spotrebičov, kvalitnú sanitu, dlažbu a obklady, nové bezpečnostné dvere. Do každej izby sme inštalovali klimatizačné jednotky. Aj vďaka tomu tento 3-izbový byt s úžitkovou plochou 66 m2 poskytuje komfortné bývanie pre rodinu alebo pár. 

Obývačka je spojená s kuchyňou a obe spálne sú dostatočne priestranné s plnohodnotným využitím vnútorného priestoru. Samozrejmosťou sú vstavané šatníkové skrine v chodbe a v izbách, ktoré boli spoločne s kompletnou sadou svietidiel súčasťou kúpnej ceny. Bonusom je balkón a priestranná lodžia. V neposlednom rade poteší taktiež pivničná kobka v suteréne bytového domu. 

Byt sa nachádza na príjemnom druhom poschodí, pričom pod bytom sú prenajaté nebytové priestory. Nie je to veľmi vysoko, ale aj napriek tomu každého poteší, že sa v dome nachádza moderný výťah. 

3D PREHLIADKA

Páči sa Vám tento byt? Ponúkneme Vám podobný.

Prosíme, vyplňte stručný formulár, budeme Vás kontaktovať. Ďakujeme.

Separate email addresses with a comma.

 Ďakujeme za váš záujem

Budeme vás čo najskôr kontaktovať.

REALIZÁCIA 3,5-izbový byt "MODERNÉ RETRO II", Ružinov / GENEREA Fix & Flip
Priemyselná ulica, Bratislava-Ružinov