REALIZÁCIA 3-izbový byt “ŠALVIA”, Ružinov / GENEREA Fix & Flip
Šalviová ulica 26, Bratislava-Ružinov

Realizácia 3-izbového bytu “ŠALVIA”, na Šalviovej ulici, uprostred zelene, v centre Ružinova


Pôvodný zanedbaný 3-izbový byt na Šalviovej ulici v Ružinove sme kompletne zrekonštruovali a vznikol krásny priestranný nový byt, ktorý má veľmi príjemnú polohu v centre tejto vyhľadávanej mestskej časti, v blízkosti nákupného centra RETRO, pekný pravidelný pôdorys a zachované renovované pôvodné parkety. 

Nová kuchyňa so všetkými spotrebičmi a veľkou chladničkou, tri pekné izby a výhodná poloha dávajú tušiť, že tento byt je vhodný najmä pre mladú rodinu alebo pre starší pár, ktorý hľadá pohodlné bývanie s pešou dostupnosťou obchodov a služieb. Výhodou tohto bytu je bezbariérový vstup do bytového domu a keďže sa byt nachádza na prízemí, je aj vstup do bytu veľmi pohodlný.

Byt ŠALVIA bol realizovaný v roku 2022. 

FOTOGALÉRIA
DISPOZÍCIA BYTU 

Predsieň so vstavanou skriňou, samostatná toaleta, kúpeľňa s vaňou, kuchyňa s kompletným vybavením, obývačka, izba - spálňa, izba - detská alebo pracovňa 

ZÁKLADNÉ ÚDAJE 

Celková plocha: 59,01 m2, úžitková plocha: 59,01 m2, pivnica: 1,26 m2.

PÔDORYS



VIDEO
 
 


3D PREHLIADKA


KOMPLETNÁ REKONŠTRUKCIA V ŠTANDARDE GENEREA 

Investujeme do nehnuteľností s cieľom vytvárať z nich príjemné bývanie. Súčasťou kompletnej rekonštrukcie tohto bytu v ŠTANDARDE GENEREA sú nové obklady, dlažby, sanita, príprava na práčku,  interiérové dvere, nové stierky, maľovky, sadrokartónové stropy, kompletné osvetlenie bytu a vstavané skrine. Súčasťou štandardu je aj nová kuchyňa IKEA so vstavanými spotrebičmi - teplovzdušná rúra, indukčná varná doska, mikrovlnná rúra, odsávač pár a chladnička s mrazničkou. 

Dekorácie, doplnky a nábytok sú súčasťou home stagingu, slúžia na profesionálnu prezentáciu bytu a nie sú predmetom predaja.   

Všetky prezentované fotografie, video a 3D prehliadka na stránke www.generea.com odzrkadľujú skutočný stav ponúkanej nehnuteľnosti. 


Páči sa Vám tento byt? Dohodnite si stretnutie.

Prosíme, vyplňte stručný formulár, budeme Vás kontaktovať. Ďakujeme.

Separate email addresses with a comma.

 Ďakujeme za váš záujem

Budeme vás čo najskôr kontaktovať.

REALIZÁCIA 1,5-izbový byt “V RUŽOVEJ DOLINE” / GENEREA Fix & Flip
Sklenárová, Bratislava-Ružinov