REALIZÁCIA - 3-izbový byt "MLADOSŤ" / GENEREA Fix & Flip
Bratislava-Ružinov

Realizácia 3-izbový byt v Ružinove “MLADOSŤ”

 

Kto by nechcel byť navždy mladý? V našom novom projekte s názvom „Mladosť“ sa tak môžete cítiť. Byt sme kompletne zrenovovali a prakticky dispozične upravili, aby sme mu vdýchli nový život. Výsledná atmosféra je veľmi príjemná a svieža, priam pozýva čím skôr sa nasťahovať. 

Ružinovská časť Štrkovec, ktorá vznikla ako prvé sídlisko v Ružinove vôbec, si stále zachováva status príjemného bývania obklopeného zeleňou, parkami, jazerami na trávenie voľných chvíľ a odpočinku. 

FOTOGALÉRIA


Kto Ružinov pozná, vie, že občianska vybavenosť je tu viac než dobrá. Všetko rýchlo vybavíte bez nutnosti používať auto, maximálne možno MHD na krátky presun. Rovnako je na tom dopravná dostupnosť. Aj vďaka vyššie spomenutému je Ružinov stále obľúbenou a vyhľadávanou lokalitou pre bývanie. 

„MLADOSŤ“ je ideálnym bytom pre kohokoľvek, kto hľadá tichú a zelenú lokalitu v Ružinove na bývanie a potrebuje aspoň dve nepriechodné samostatné izby. Či už to bude rodinka s deťmi, pracujúci človek, alebo starší manželský pár, každý si tu dokáže nájsť to, čo mu je srdcu blízke. 

Premyslená dispozícia bytu využíva jeho plochu 65 m2 na 100% – nenájdete tu žiadne zastrčené či nevyužité miesta – všetko má svoje miesto a zmysel. 

Byt tvoria tri obytné miestnosti, kúpeľňa a samostatné wc. Centrom bytu je obývačka spojená s kuchyňou a výstupom na balkón o výmere 3 m2. Hlavná spálňa ponúka dostatok miesta na odpočinok, ale aj ukladacieho priestoru formou rolldoru pozdĺž steny a miestom napríklad pre toaletný stolík. Tretia izba súčasne braná ako kreatívny priestor na prácu či záľuby, sa môže stať v prípade potreby detskou izbou. 

Všetky izby sú orientované na východ s výhľadom na tichý vnútroblok poskytujúci parkovanie a zeleň. Byt je dizajnovo ladený do zemitých tónov, výnimkou nie je ani kúpeľňa so sprchovým kútom a samostatné wc. Celkovo byt pôsobí sviežo a harmonicky a podľa nášho názoru spĺňa všetky predpoklady pre príjemné mestské bývanie. Bytový dom prešiel rekonštrukciou, je zateplený s novým výťahom a vstupnou bránou. 

Byt bol kompletne zrekonštruovaný v štandarde GENEREA, čo znamená, že boli kompletne vymenené rozvody, podlahy, obklady, dlažby, sanita a interiérové dvere. Takisto boli urobené aj nové stierky, maľovky a sadrokartónové stropy. Okrem toho je súčasťou štandardu kompletne vybavená kuchyňa IKEA so všetkými spotrebičmi a taktiež vstavané skrine a osvetlenie celého bytu. Ostatný mobilný nábytok bol súčasťou homestagingu.

VIDEO
 
 


Páči sa Vám tento byt? Ponúkneme Vám podobný.

Prosíme, vyplňte stručný formulár, budeme Vás kontaktovať. Ďakujeme.

Separate email addresses with a comma.

 Ďakujeme za váš záujem

Budeme vás čo najskôr kontaktovať.

REALIZÁCIA "STARÝ STEIN" - 2-izbový byt / GENEREA Fix & Flip
Pekná lokalita pri Blumentáli