REALIZÁCIA 3,5-izbový byt PEKNÁ CESTA / GENEREA Fix & Flip
Bratislava-Krasňany

REALIZÁCIA - prerábka 3-izbového bytu na 3,5 izbový v Bratislave v Krasňanoch

Starší, ale príjemný 3-izbový byt v bratislavských Krasňanoch sme šikovnou zmenou dispozície zmenili na 3,5-izbový byt. Byt sa nachádza v blízkosti ulice Pekná cesta v Krasňanoch, čo je veľmi pekná a zabývaná lokalita s kompletnou občianskou vybavenosťou. Doslova na pár krokov od domu sa nachádza zastávka električky obsluhujúca dopravné spojenie až do centra mesta.

Byt PEKNÁ CESTA bol rekonštruovaný na jar 2021 a predaný v lete 2021.

FOTOGALÉRIA


Bytový dom je kompletne zateplený a má úplne nové výťahy. Modernizáciou prešli aj celé spoločné priestory – vchod do bytového domu, schodisko i chodby na jednotlivých poschodiach. Byt je orientovaný na sever a juh. Za bytovým domom sa rozprestiera väčšia zelená plocha, vďaka ktorej susedia z iných domov nepozerajú priamo do okien nášho bytu.

Byt PEKNÁ CESTA má plochu 67 m2, z čoho 65 m2 tvorí podlahová plocha samotného bytu a 2 m2 má balkón prístupný zo spálne orientovanej na južnú stranu. Byt má 3 plnohodnotné izby - spálňu, detskú izbu, obývačku spojenú s kuchyňou – a jednu polizbu o výmere 9 m2, ktorá môže slúžiť ako pracovňa či menšia druhá detská izba. Byt je tak vhodný pre kohokoľvek, no dispozíciu ako aj polohu ocenia najmä rodiny s deťmi.

PÔVODNÝ STAV
KOMPLETNÁ REKONŠTRUKCIA V ŠTANDARDE GENEREA

V rámci kompletnej rekonštrukcie v štandarde GENEREA má tento byt kompletné nové rozvody, podlahy, interiérové dvere, dlažby, obklady aj sanitu. Súčasťou štandardu je aj kompletne zariadená nová kuchynská linka IKEA vrátane spotrebičov, kompletná sada svietidiel a tiež vstavané šatníkové skrine.

VIDEO
 
 



Páči sa Vám tento byt? Dohodnite si stretnutie.

Prosíme, vyplňte stručný formulár, budeme Vás kontaktovať. Ďakujeme.

Separate email addresses with a comma.

 Ďakujeme za váš záujem

Budeme vás čo najskôr kontaktovať.


REALIZÁCIA 2,5 izbový byt NOVÉ ČASY / GENEREA Fix & Flip
Bratislava-Nové Mesto