REALIZÁCIA 2,5 izbový byt NOVÉ ČASY / GENEREA Fix & Flip
Bratislava-Nové Mesto

Realizácia 2,5 izbového bytu na Sibírskej v Bratislave


Projekt s názvom NOVÉ ČASY, realizovaný v septembri 2021, sa nachádza na Sibírskej ulici, v obľúbenej rezidenčnej štvrti Nového mesta, kedysi známej pod označením Pokrok.  

Pri tomto byte sme sa rozhodli pre kompletnú s cieľom prerobiť klasický 2-izbový byt v pôvodnom stave do úplne novej podoby. Byt tak vďaka mierne pozmenenej dispozícii môžeme označiť za 2,5-izbový, pričom všetku dostupnú plochu využíva na maximum.  

Reflektuje tým na aktuálne trendy v rezidenčných nehnuteľnostiach, medzi ktoré patrí efektívnejšie využitie ponúkanej podlahovej plochy, väčšia izbovosť pri menšej celkovej metráži a multifunkčnosť. Byt NOVÉ ČASY tak môžu oslovujú napríklad jednotlivca, či pár, ktorý preferuje extra miestnosť s balkónom napríklad na prácu, ale je vhodný aj ako štartovací byt pre mladú rodinku s dieťaťom.  

Napriek menšej celkovej výmere bytu 56 m2 ponúka byt NOVÉ ČASY pomerne veľa. Dve nepriechodné izby, obývačku s novou kuchyňou IKEA, vrátane všetkých spotrebičov, balkón, lodžiu a aj murovanú pivnicu. 

KOMPLETNÁ REKONŠTRUKCIA V ŠTANDARDE GENEREA

predstavuje nové rozvodov rozvody elektriny, vody a odpadu, nové nátery, obklady, dlažby, sanita, interiérové dvere, svietidlá v celom byte, novú kuchyňu so všetkými spotrebičmi.

FOTOGALÉRIA
VIDEO
 
 


Páči sa Vám tento byt? Dohodnite si stretnutie.

Prosíme, vyplňte stručný formulár, budeme Vás kontaktovať. Ďakujeme.

Separate email addresses with a comma.

 Ďakujeme za váš záujem

Budeme vás čo najskôr kontaktovať.


REALIZÁCIA 3-izbový byt KUKUČKA / GENEREA Fix & Flip
Bratislava-Nové Mesto