REALIZÁCIA 1,5-izbový byt v Karlovke / GENEREA Fix & Flip
Jurigovo námestie, Bratislava-Karlova Ves


Realizácia kompletnej rekonštrukcie 1,5-izbového bytu s veľkou lodžiou, v obľúbenej lokalite v Karlovej Vsi 


Pôvodnú zanedbanú garsónku sme kompletne zrekonštruovali a zmenou pôdorysu vznikol 1,5 izbový byt s celkovou plochou cca 50 m2. Tento byt na Jurigovom námestí v Karlovej Vsi získal príjemnú atmosféru a aj vďaka zaujímavej lokalite, ktorá je jednou z najzaujímavejších v Karlovej Vsi, je vhodný ako ŠTAROVACÍ BYT alebo pre niekoho, kto hľadá pekné bývanie v zabývanej štvrti.

Byt sa nachádza na 1. poschodí bytového domu z roku 1974, má klimatizáciu, kompletne vybavenú kuchyňu, vstavané skrine, veľkú lodžiu a pivnicu. Byt je orientovaný na juh. V blízkej budúcnosti čaká Jurigovo námestie komplexná obnova, čím sa výrazne zvýši kvalita okolitého priestoru. 

Realizácia bytu prebehla v roku 2022.

FOTOGALÉRIA
DISPOZÍCIA BYTU 

Zádverie, predsieň, kúpeľňa, toaleta, samostatná spálňa, obývačka spojená s kuchynskou a jedálenskou časťou, veľká lodžia.

ZÁKLADNÉ ÚDAJE 

Celková plocha: 49,14 m2 (byt, lodžia, pivnica), odžia: 4,32 m2 

KOMPLETNÁ REKONŠTRUKCIA V ŠTANDARDE GENEREA (GENEREA Fix & Flip)

Investujeme do nehnuteľností s cieľom vytvárať z nich príjemné bývanie. Súčasťou našej kompletnej rekonštrukcie tohto bytu sú kompletne vymenené rozvody, podlahy, obklady, dlažby a sanita, interiérové dvere, nové stierky, maľovky a sadrokartónové stropy. Súčasťou štandardu je kompletne vybavená kuchyňa IKEA so všetkými spotrebičmi, vstavané skrine a osvetlenie celého bytu, klimatizácia, príprava na práčku. Na profesionálnu prezentáciu bytu využívame home staging, ktorého súčasťou sú dekorácie a doplnky, ktoré nie sú predmetom predaja

PÔDORYS



VIDEO
 
 


3D PREHLIADKA


PRIPRAVOVANÁ REKONŠTRUKCIA JURIGOVHO NÁMESTIA 

Jurigovo námestie v Karlovej Vsi patrí k zaujímavým verejným priestorom Bratislavy zo šesťdesiatych rokov dvadsiateho storočia. V súčasnosti sa pripravuje rozsiahla rekonštrukcia tohto terasovitého námestia, ktorej cieľom je vrátiť zanedbaný verejný priestor obyvateľom, zmierniť dopad klimatických zmien a priniesť novú prijateľnú mikro klímu v podobe doplnenia zelene, vodozádržných opatrení a nových vodných prvkov. Obyvatelia s obmedzenou mobilitou budú mať na námestie lepší prístup vďaka novému výťahu. V priebehu roka 2022 prebieha príprava projektovej dokumentácie.  


Páči sa Vám tento byt? Dohodnite si stretnutie.

Prosíme, vyplňte stručný formulár, budeme Vás kontaktovať. Ďakujeme.

Separate email addresses with a comma.

 Ďakujeme za váš záujem

Budeme vás čo najskôr kontaktovať.


REALIZÁCIA 3-izbový byt “ŠALVIA”, Ružinov / GENEREA Fix & Flip
Šalviová ulica 26, Bratislava-Ružinov